Vil du styrke dit netværk

Fakta om gruppeforløbet Trivsel gennem netværk:

Fakta om gruppeforløbet Trivsel gennem netværk:

 

Der er plads til 6 borgere til det konkrete gruppeforløb.

 

Gruppeforløbet er opdelt i 3 faser over 3 måneder.

 

1.      I første fase vil du mødes med gruppen over tre gange over en måned. Her får du viden om hvad Trivselskortet er og om hvordan du bruger det. Du vil også her møde en borger som har arbejdet med Trivselskortet gennem længere tid. Hvert møde varer 1,5 timer.

2.      I anden fase har du individuelle samtaler med din kontaktperson og begynder at lave dit eget trivselskort. Du tænker over dine ønsker og mål i forhold til netværk. Dig og din kontaktperson planlægger hvilke ting der skal til, for at få dine ønsker opfyldt. I vil mødes tre gange over ca. en måned. I samme måned vil der være netværkscafe, hvor gruppen mødes og taler om hvordan det går.

3.      I tredje fase mødes gruppen igen. Her taler vi sammen om det I gerne vil styrke omkring jeres netværk. Måske er det bare én ting du starter med. Måske har du lyst til at besøge nogle steder eller undersøge aktiviteter sammen med en fra gruppen. fx på nettet eller konkrete besøg.
Gruppen mødes tre gange over en måned, samtidigt med at du udforsker de muligheder der er i dit netværk. Vi vil også invitere nogle ind som kan fortælle om de muligheder der er i lokalsamfundet, baseret på gruppens ønsker, det kan fx være Frivilligcentret.
Hele gruppeforløbet slutter af med at dele erfaringer og lave en plan for hvordan du vil arbejde videre med Trivselskortet og eventuelt med andre fra gruppen.

 

Line Vogn Kjær fra Socialpsykiatrisk Center og Stine Mangor Rasmussen fra Center for Netværk er de fagpersoner som vil stå for gruppeforløbet.

Hvordan kommer jeg med?

1.      Du er tilknyttet indsatser i Socialpsykiatrisk Center, Center for Netværk og Sundhedscenter Hvide Hus.

  1. Tal med din kontaktperson. Han/hun vil kunne tale med dig om forløbet og formidle kontakt til Sif og Stine. Du kan også kontakte Sif eller Stine direkte på mails. Sif: shv@gentofte.dk  og Stine: smr@gentofte.dk.

 

  1. Line og Stine holder et møde med dig, hvor I vil tale om disse emner:

-        Forventninger

-        Individuelle mål; dine individuelle mål for forløbet

-        Trivselskortet; dine erfaringer, opklarende spørgsmål mm.

-        Individuelle behov; er der noget som er vigtigt for dig, for at kunne deltage og få mest muligt ud af forløbet.

4.      Line og Stine sammensætter en gruppe ud fra om du og de andre på holdet passer godt sammen og fx har nogle fælles interesser som I kan bruge hinanden til at se nærmere på. De giver dig herefter besked på, om du er kommet med. Hvis du ikke kommer med i første omgang vil der komme flere gruppeforløb som du vil kunne deltage i.

Hvis du har yderligere spørgsmål kan du bare tage kontakt til Line eller StineJ.

Vi håber at høre fra dig!