Vil du styrke dit netværk

Fakta om gruppeforløbet Trivsel gennem netværk:

Fakta om gruppeforløbet Trivsel gennem netværk

Der er plads til 6-8 borgere til det konkrete gruppeforløb.

Gruppeforløbet foregår 11 gange, opdelt i 3 faser over ca. 3 måneder.
 
1.    I første fase vil du mødes med gruppen 3 gange. Her får du viden om hvad Trivselskortet er og om hvordan du bruger det. Du vil også her møde en borger som har arbejdet med Trivselskortet gennem længere tid. Hvert møde varer 1,5-2 timer.

2.    I anden fase med du mødes med gruppen 4 gange. Gruppen har fokus på sparring og vi taler om hvordan det går med at lave Trivselskortet. I anden fase har du også individuelle samtaler med din kontaktperson og begynder at lave dit eget trivselskort. Du tænker over dine ønsker og mål i forhold til netværk; steder, aktiviteter og personer. Dig og din kontaktperson planlægger hvilke ting der skal til, for at få dine ønsker opfyldt. I vil mødes ca. tre gange i denne fase.

3.    I tredje fase taler vi i gruppen om det, I gerne vil styrke omkring jeres netværk; steder, aktiviteter og personer. Måske er det bare én ting du starter med. Gruppen mødes 4 gange, samtidigt med at du udforsker de muligheder og tiltag du har planlagt med din kontaktperson. 

 

 

Hele gruppeforløbet slutter af med at dele erfaringer og lave en plan for, hvordan du vil arbejde videre med Trivselskortet og eventuelt med andre fra gruppen.

Stine Mangor Rasmussen fra Center for Netværk er tovholder for gruppeforløbene, og vil være gruppe facilitator sammen med en kollega fra Socialpsykiatrisk Center eller Center for netværk.

Hvordan kommer jeg med?

1. Du er tilknyttet indsatser i Socialpsykiatrisk Center, Center for Netværk og Sundhedscenter Hvide Hus.

2. Tal med din kontaktperson. Han/hun vil kunne tale med dig om forløbet og formidle kontakt til Stine. Du kan også kontakte Stine: smr@gentofte.dk

3. De to gruppefacilitatorer holder en forsamtale med dig, hvor I vil tale om disse emner:

  • Forventninger
  • Individuelle mål; dine individuelle mål for forløbet
  • Trivselskortet; dine erfaringer, opklarende spørgsmål mm.
  • Individuelle behov; er der noget som er vigtigt for dig, for at kunne deltage og få mest muligt ud af forløbet.

4. Herefter bliver der sammensat en gruppe ud fra om du og de andre på holdet passer godt sammen og fx har nogle fælles interesser, som I kan bruge hinanden til at se nærmere på. Vi giver dig herefter besked på, om du er kommet med. Hvis du ikke kommer med i første omgang vil der komme flere gruppeforløb som du vil kunne deltage i.

Hvis du har yderligere spørgsmål kan du bare tage kontakt til din kontaktperson eller Stine 

Vi håber at høre fra dig!